Neler yeni

HOŞ GELDİNİZ.. DONANIM DESTEK DRIVER ANAKART PROGRAM WINDOWS MacOS LINUX

Formumuzdan Yararlanmak İçin Lütfen Üye Olunuz..

Desktop Assist 0.49 | Katılımsız

Smartsis Çevrimdışı

Smartsis

Donanım Destek
Yönetici
** Bilişim Uzmanı **
8 Haz 2024
8,520
4,325
3,424
1722347679473.png

DesktopAssist, Bilgisayarlar için ücretsiz ve kullanımı kolay uzaktan erişim uygulamasıdır.

Temel Özellikleri
Güvenlik
DesktopAssist, özel/genel RSA anahtarı ve 256 bit AES oturum şifrelemesini değiştirerek şifreleme kullanır. Bu teknoloji https/SSL protokolleri ile aynı standartlara dayanmaktadır. Aracı sunucular doğru aktarılan verileri okuyamaz.

İmzalı kod
Tüm program dosyaları SECTIGO kod imzalama teknolojisi kullanılarak güvence altına alınmıştır. Sonuç olarak, yazılım yayımcısını her zaman tanımlayabilirsiniz.

Özel kullanım için ücretsiz
Verilerinizi vermeden DesktopAssist'i ücretsiz olarak deneyebilirsiniz. Yazılım da özel kullanım için ücretsizdir.

Yapılandırma yok
Programı hemen kullanmaya başlayabilirsiniz. Program güvenlik duvarları aracılığıyla bile çalışır, ancak giden bağlantılar için seçili bağlantı noktasını da ayarlayabilirsiniz.

Erişim
Her kullanıcı için benzersiz bir tanımlayıcı oluşturulur. Her başlangıçta bir oturum parolası oluşturulur.

Birden fazla işletim sistemi
DesktopAssist çeşitli popüler işletim sistemlerinde kullanılabilir. Aşağıdaki işletim sistemleri arasında bağlantı kurmanızı sağlar: Windows, Linux ve macOS.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6