- 8 Haz 2024
- 8,520
- 4,325
- 3,424
Bu makale, 2024 yılı itibarıyla Epic Games hesabının nasıl silineceği ve silme işleminin nasıl iptal edileceğine dair adım adım bir rehber sunmaktadır.
Fortnite, Fall Guys veya Rocket League gibi Epic Games'in popüler oyunlarını oynamaktan sıkıldın mı? Ya da yeni bir başlangıç yapıp hesap geçmişini silmek mi istiyorsun? Nedeni ne olursa olsun, Epic Games hesabını silmek sandığın kadar karmaşık değil! Ama önce sana küçük bir uyarı: Hesabını silmek geri dönüşü olmayan bir karar. Yani bir kez sildiğin hesaba tekrar erişemez ve oyun içi ilerlemeni, satın alımlarını geri getiremezsin. Ama yine de "Sil gitsin!" diyorsan, okumaya devam et!

Fortnite, Fall Guys veya Rocket League gibi Epic Games'in popüler oyunlarını oynamaktan sıkıldın mı? Ya da yeni bir başlangıç yapıp hesap geçmişini silmek mi istiyorsun? Nedeni ne olursa olsun, Epic Games hesabını silmek sandığın kadar karmaşık değil! Ama önce sana küçük bir uyarı: Hesabını silmek geri dönüşü olmayan bir karar. Yani bir kez sildiğin hesaba tekrar erişemez ve oyun içi ilerlemeni, satın alımlarını geri getiremezsin. Ama yine de "Sil gitsin!" diyorsan, okumaya devam et!
Hesap Silme İşlemine Başlamadan Önce...
Epic Games hesabını silmeden önce bazı şeyleri gözden geçirmelisin.- Öncelikle, hesabında açık olan aktif oyunların olup olmadığını kontrol et. Eğer varsa, bunları kapatman gerekebilir.
- Ayrıca, hesabında kalan bakiyeni de harcaman veya başka bir hesaba aktarman iyi bir fikir olabilir. Unutma, hesabını sildiğin an geri dönüş yok!
Adım Adım Epic Games Hesabı Silme Rehberi
Hazırsan, şimdi Epic Games hesabını nasıl sileceğine bakalım. İşte sana adım adım rehber:- Epic Games hesabına giriş yap: İlk olarak, Epic Games web sitesine giderek hesabına giriş yap.
- Hesap ayarlarına git: Hesabına giriş yaptıktan sonra, sağ üst köşedeki profil simgene tıkla ve "Hesap" seçeneğini seç.
- Kişisel bilgiler bölümünü bul: Açılan sayfada "Kişisel Bilgiler" bölümüne git.
- Hesabı sil seçeneğini bul: Sayfayı aşağı kaydırdığında "Hesabı Sil" seçeneğini göreceksin. Bu seçeneğe tıkla.
- Güvenlik kodunu gir: Epic Games, hesabının güvenliği için sana e-posta ile bir güvenlik kodu gönderecek. Bu kodu ilgili alana gir.
- Hesap silme nedenini seç: Neden hesabını silmek istediğini seçmen istenecek. Açılır menüden uygun bir seçenek seç.
- Hesap silme işlemini onayla: Son olarak, "Hesabı Sil" butonuna tıklayarak işlemi onayla.
Hesap Silme İşlemi Tamamlandı!
Tebrikler! Artık Epic Games hesabın başarıyla silindi. Artık bu hesapla ilgili hiçbir bilgiye erişemez ve oyunlarını oynayamazsın. Ancak eğer fikrini değiştirirsen, 14 gün içinde hesabını yeniden etkinleştirebilirsin. Bu süreden sonra ise hesap tamamen silinir ve bir daha geri getirilemez.Hesap Silme İşlemi Nasıl İptal Edilir?
Eğer 14 gün içinde fikrini değiştirip hesabını geri almak istersen, yapman gerekenler şunlar:- Epic Games hesabına giriş yap: Epic Games web sitesine giderek kullanıcı adın ve şifrenle hesabına giriş yap.
- Hesabını yeniden etkinleştir: Giriş yaptıktan sonra hesabını yeniden etkinleştirme seçeneği sunulacaktır. Bu seçeneğe tıklayarak hesabını tekrar aktif hale getirebilirsin.