Neler yeni

HOŞ GELDİNİZ.. DONANIM DESTEK DRIVER ANAKART PROGRAM WINDOWS MacOS LINUX

Formumuzdan Yararlanmak İçin Lütfen Üye Olunuz..

SWORD ART ONLINE Fractured Daydream, 4 Ekim’de Çıkıyor

Smartsis Çevrimiçi

Smartsis

Donanım Destek
Yönetici
** Bilişim Uzmanı **
8 Haz 2024
8,510
4,325
3,424
1720069895532.png

Bandai Namco, SWORD ART ONLINE Fractured Daydream adlı büyük ölçekli çok oyunculu aksiyon oyununun nihai çıkış tarihini duyurdu. Oyun; PC, PlayStation 5, Xbox Series S|X ve Nintendo Switch için 4 Ekim’de piyasaya sürülecek.

Oyunun dijital ön siparişleri şimdiden başladı ve oyun, oyunculara Standart, Deluxe ve Premium olmak üzere üç farklı seçenekte sunuluyor.
Ön sipariş verenler (Switch konsolundaki Standart Sürüm hariç), ilk hikaye görevini tamamladıktan sonra CUSTOMIZE ekranının SKIN sekmesinden ücretsiz olarak Demon King kostüm setini alabilecekler.

SWORD ART ONLINE Fractured Daydream’in dijital Deluxe sürümü, 56.99 dolarlık fiyata sahip ve üç günlük erken erişim, Character Pass Vol.1 (DLC 1 Worlds Beyond 1 ve DLC 2 Worlds Beyond 2), Bonus Pul Seti ve Prism Heart Kostüm Seti içeriyor. Premium Sürüm ise 64,99 dolar fiyatla sunuluyor. Bu sürüm, Wild Joker Elbisesi ile birlikte bir dijital sanat kitabı ve film müziği kombinasyonunu da içeriyor.

Geliştiriciler tarafından sağlanan resmi genel bakışa göre SWORD ART ONLINE Fractured Daydream’de oyuncular, geçmişi yeniden yaşatmak için Galaxia adında yeni bir sistemle ALfheim Online’a adım atacaklar. Ancak Galaxia’nın kontrolsüz bir şekilde devreye girmesiyle zaman ve uzay boyutunda büyük bir karışıklık yaşanacak, oyuncular yer değiştirecek. Zaman çizelgesini düzeltmek için Kirito’nun, ölmüş dostları ve düşmanlarıyla iş birliği yapması gerekecek.

SAO karakterleri, her biri farklı bir savaş rolü üstlenerek çeşitli serilerden bir araya gelip çok oyunculu Co-Op aksiyonunda yer alacaklar.
Oyuncular, her biri dört oyuncudan oluşan beş partiden birinde dünya genelinden toplam 20 oyuncuyla takım oluşturabilecekler. Ayrıca oyun, SWORD ART ONLINE evrenine bağlı kalarak oyuncuları yüksek zorluk derecesine sahip bölüm sonu canavarlarıyla savaşmaya teşvik edecek.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Sistem Gereksinimleri​

Minimum Sistem Gereksinimleri

• İşletim Sistemi: Windows 10 (64 bit) / Windows 11 (64 bit)
  • İşlemci: AMD Ryzen 3 3100 / Intel Core i5-8400
  • Hafıza: 8 GB RAM
  • Grafikler: AMD Radeon RX 580 / Nvidia GeForce GTX 780
  • DirectX: Sürüm 11
  • Depolama: 45 GB kullanılabilir alan
  • Ek Notlar: Tahmini performans: 20 oyunculu çok oyunculu modda grafik ayarları “Düşük “te 1080p/60fps. Grafiklerin yoğun olduğu sahnelerde kare hızı düşebilir.

Önerilen Sistem Gereksinimleri

• İşletim Sistemi: Windows 10 (64 bit) / Windows 11 (64 bit)
  • İşlemci: AMD Ryzen 5 3600 / Intel Core i7-10700K
  • Hafıza: 16 GB RAM
  • Grafikler: AMD Radeon RX Vega 64 / Nvidia GeForce RTX 2060
  • DirectX: Sürüm 11
  • Depolama: 45 GB kullanılabilir alan
  • Ek Notlar: Tahmini performans: 20 oyunculu çok oyunculu modda grafik ayarları “Yüksek” konumdayken 1080p/60fps. Grafiklerin yoğun olduğu sahnelerde kare hızı düşebilir.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6