Neler yeni

HOŞ GELDİNİZ.. DONANIM DESTEK DRIVER ANAKART PROGRAM WINDOWS MacOS LINUX

Formumuzdan Yararlanmak İçin Lütfen Üye Olunuz..

Apple iPhone Garanti Sorgulama Nasıl Yapılır 2024

Smartsis Çevrimiçi

Smartsis

Donanım Destek
Yönetici
** Bilişim Uzmanı **
8 Haz 2024
8,540
4,325
3,424
1718494433699.png
Apple ürünlerinin en önemli avantajlarından biri, sağladığı güvenilirlik ve kalitedir. Ancak, herhangi bir cihazda yaşanabilecek arızaları önlemek veya çözmek için garanti süreci oldukça önemlidir. İşte, Apple iPhone kullanıcılarının garanti durumlarını sorgulamalarına olanak tanıyan bir rehber.

Apple iPhone Garanti Sorgulama Nedir?​

Bir ürünün garanti kapsamında olması, üretici veya satıcı tarafından belirli bir süre içinde ortaya çıkabilecek arızalara karşı ücretsiz onarım veya değiştirme hakkı sağlar. Apple'ın sunduğu garanti hizmeti de benzer bir prensibe dayanır.

Apple Garanti Sorgulama Adımları​

Apple kullanıcıları, cihazlarının garanti durumunu sorgulamak için çeşitli yöntemler kullanabilirler. En yaygın yöntemlerden biri, Apple'ın resmi web sitesinde bulunan "Garanti Durumu" sayfasını ziyaret etmektir.

Adım 1: Apple'ın Resmi Web Sitesini Ziyaret Edin​

İlk adım olarak, Apple'ın resmi web sitesini ziyaret edin ve sağ üst köşede bulunan "Destek" sekmesine tıklayın.

Adım 2: Cihazınızın Seri Numarasını Girin​

Destek sekmesine tıkladıktan sonra, "Garanti Durumu ve Servis" başlığı altında yer alan "Garanti Durumu Kontrol Et" seçeneğini seçin. Ardından, iPhone'unuzun seri numarasını girin.

Adım 3: Sonuçları Görüntüleyin​

Seri numarasını girdikten sonra, cihazınızın garanti durumu ve geçerli olduğu garanti tarihi hakkında bilgi alacaksınız. Eğer cihazınız garanti kapsamında ise, Apple'ın sunmuş olduğu hizmetlerden faydalanabilirsiniz.

Garanti Sorgulama Önemi​

Apple iPhone kullanıcıları için garanti sorgulama işlemi oldukça önemlidir. Bu işlem, cihazlarının garanti kapsamında olup olmadığını öğrenmelerine ve olası sorunların çözümü için adım atmalarına olanak tanır.

Apple iPhone kullanıcıları için garanti sorgulama işlemi, cihazlarının garanti kapsamında olup olmadığını öğrenmelerine ve olası sorunların çözümü için adım atmalarına olanak tanır.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6