- 8 Haz 2024
- 8,510
- 4,325
- 3,424

Telefonunuzdan yanlışlıkla veya bilinçli olarak sildiğiniz fotoğrafları geri getirmek mümkündür. Bu makalede, Android ve iOS telefonlardan silinen fotoğrafları nasıl kurtarabileceğinizi adım adım göstereceğiz.
Telefondan Fotoğraf Silme Durumu
Telefon kullanıcıları olarak zaman zaman önemli fotoğrafları yanlışlıkla silebilir veya depolama alanı yönetimi için bazı fotoğrafları bilinçli olarak silebiliriz.Android Telefonlardan Silinen Fotoğrafları Kurtarma
Android telefonlardan silinen fotoğrafları geri getirmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:Adım 1: Fotoğraf Kurtarma Uygulaması İndirin
Google Play Store'dan güvenilir bir fotoğraf kurtarma uygulaması indirin ve telefonunuza yükleyin. Önerilen uygulamalardan biri "DiskDigger" veya "Recuva" olabilir.Adım 2: Uygulamayı Çalıştırın ve Tara
İndirdiğiniz uygulamayı açın ve telefonunuzu taratın. Uygulama, silinen fotoğrafları bulmak için depolama alanınızı analiz edecektir.Adım 3: Silinen Fotoğrafları Seçin ve Kurtarın
Uygulama, tarama sonucunda bulduğu silinen fotoğrafları listeleyecektir. Kurtarmak istediğiniz fotoğrafları seçin ve geri yükleyin.iOS Telefonlardan Silinen Fotoğrafları Kurtarma
iOS telefonlardan silinen fotoğrafları geri getirmek için şu adımları takip edebilirsiniz:Adım 1: iCloud Yedeklemelerini Kontrol Edin
iOS cihazınızı iCloud'a yedeklemişseniz, silinen fotoğrafları geri yüklemek için iCloud yedeklemelerinizi kontrol edebilirsiniz. iCloud.com'a gidin ve gerekli adımları izleyin.Adım 2: Veri Kurtarma Yazılımı Kullanın
Eğer iCloud yedeklemesi yapmadıysanız veya yedekten geri yüklemek mümkün değilse, üçüncü taraf veri kurtarma yazılımları kullanarak silinen fotoğrafları geri getirebilirsiniz.Telefonunuzdan silinen fotoğrafları geri getirmek için zamanında ve doğru bir şekilde adımları takip etmek önemlidir. Uygulama veya yazılım seçiminde güvenilir kaynaklardan yararlanmak önemlidir.
Bilgisayarınızdan yanlışlıkla silinen fotoğrafları geri getirmek, veri kaybı durumunda oldukça önemlidir. Bu makalede, bilgisayardan silinen fotoğrafları nasıl kurtarabileceğinizi adım adım anlatacağız.